Oplossingen

Private Cloud

Wel de voordelen, niet de nadelen

Werken met de OfficeGrip Private Cloud levert veel van de voordelen van public cloud computing, zoals self-service, schaalbaarheid, en soepelheid, maar levert daarnaast óók de additionele controle en aanpasbaarheid, die beschikbaar is bij een eigen ICT-omgeving. De OfficeGrip Private Cloud geeft u extra flexibiliteit, en levert een betere beveiliging zonder extra kosten.


Cloud op uw voorwaarden

OfficeGrip zorgt dat u de controle krijgt over uw ICT-omgeving, onafhankelijk van de locatie waar u gebruik wilt maken van uw ICT-diensten. OfficeGrip neemt de volledige verantwoordelijkheid van uw ICT-omgeving op zich. Dit betekent dat u zorgeloos kunt werken op iedere willekeurige plek. Dit levert voor u en uw medewerkers de hoogste businessvalue op.


Superieure Performance

OfficeGrip Private Cloud gebruikers profiteren van aanzienlijke voordelen, waaronder een verhoogde gebruikerservaring, een verbeterde business-continuïteit, en een efficiëntere management-oplossing.


Vier tot bijna tien maal goedkoper

Bovendien biedt OfficeGrip een uitzonderlijke waarde met betrekking tot het verlagen van de kosten van ICT-diensten. Onze analyse toont aan dat de OfficeGrip Private Cloud-oplossing vier tot bijna tien maal goedkoper is dan een vergelijkbare inhouse oplossing.


MEER WETEN? MAAK DAN NU EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MET EEN VAN DE OFFICEGRIP CONSULTANTS.

Beheer & support

Totaaloplossing voor beheer, onderhoud en beveiliging

U heeft veel tijd en geld geïnvesteerd in uw automatiseringsoplossing. En daar wilt u nog lang de vruchten van kunnen plukken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en de beveiliging van uw data en systemen. Daarom biedt OfficeGrip een totaaloplossing voor het beheer, onderhoud en de beveiliging van uw hard- en software. Dit noemen we Total Care.


Vijf voordelen van Total Care

Het Total Care Concept zorgt voor een:
1. Topconditie van uw applicaties en systemen;
2. Preventie van calamiteiten door mogelijke problemen in een vroeg stadium te detecteren en op te lossen;
3. Proactief beheer, waardoor minder ad-hoc werkzaamheden nodig zijn;
4. Hoger kennisniveau van uw medewerkers door kennisoverdracht vanuit OfficeGrip;
5. Duidelijke verdeling van taken en verantwoordelijkheden waardoor partijen makkelijk zijn aan te sturen.


Verschillende onderdelen van Total Care

Het Total Care concept bestaat uit de volgende onderdelen:
• Facilities Management: Het beheer van uw bedrijfskritische systemen, zowel op afstand als bij u op locatie;
• Application Management: Het optimaal afstemmen van uw bedrijfsprocessen met uw bedrijfskritische applicaties;
• Hardware Service en Onderhoud: Het snel vervangen van defecte onderdelen en het verhelpen van storingen;
• Network Control: Het beheer en signalering van problemen in uw netwerk op afstand;
• Security Management: Het optimaliseren van de beveiliging van uw netwerk en data.


Meer weten?  Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met een van de OfficeGrip consultants.

Betrouwbare ICT

Betrouwbaar, flexibel en betrokken

Bent u, naast de modernste voorzieningen, op zoek naar een flexibele, betrouwbare en betrokken ICT-dienstverlener? OfficeGrip neemt al jaren succesvol de ICT-zorgen van klanten uit handen. Zorgeloze ICT waarbij u exact datgeen krijgt wat u nodig heeft, en dat voor vaste lage kosten per werkplek per maand. Zo is de continuïteit van uw ICT gegarandeerd en heeft u er verder geen omkijken meer naar. Met OfficeGrip krijgt u optimaal beschikbare en betrouwbare ICT zodat uw medewerkers efficiënter werken en een hogere productiviteit leveren.


Optimaal beschikbare en flexibele ICT en telecom

OfficeGrip oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze meegroeien met uw organisatie. Bovendien zijn de kosten voorspelbaar en waar mogelijk gereduceerd. Deze beloftes maakt OfficeGrip waar door alle ICT en telefonie gerelateerde disciplines (werkplek- en serverbeheer, vaste- en mobiele telefonie en een netwerk voor spraak en data) in eigen huis te hebben en als totaaloplossingen aan te bieden.


Eenvoud

OfficeGrip heeft de eenvoud van ICT-systemen en processen hoog in het vaandel staan. Wanneer de ICT-systemen eenvoudig te begrijpen zijn, dan kunnen u en uw collega’s er sneller en efficiënter mee werken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten van Microsoft te gebruiken als basis voor onze pakketten. De meeste organisaties maken gebruik van Microsoft Office voor het maken van documenten, spreadsheets, presentaties en het afhandelen van de e-mail.


Ontzorging

OfficeGrip ontzorgt door een geïntegreerde ICT- en telecominfrastructuur 24×7 professioneel, flexibel en toekomstvast te implementeren en te beheren. Zo waarborgt u uw bedrijfscontinuïteit én bespaart u kosten.


Meer weten? maak dan nu een vrijblijvende afspraak met een van de OfficeGrip consultants.

Het Nieuwe Werken

Een andere manier van samenwerken

Het Nieuwe Werken is de afgelopen jaren een containerbegrip geworden. Het staat voor een andere manier van werken en samenwerken waardoor het mogelijk is om de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen en de kosten te verlagen. De laatste technologieën maken het mogelijk om van Het Nieuwe Werken een succes te maken ook binnen uw organisatie.


Wat is het Nieuwe Werken?

Flexibiliteit is het sleutelwoord van Het Nieuwe Werken. Doordat organisaties en mensen flexibeler omgaan met de werkomgeving en arbeidstijden, zullen uw medewerkers zich prettiger voelen en neemt de productiviteit toe. Het Nieuwe Werken vraagt om een flexibele werkomgeving. Dit betekent niet dat u direct moet gaan verhuizen naar een ander pand. Het betekent dat het niet uitmaakt waar uw medewerkers aan het werk zijn. Dat kan zijn op een willekeurige plaats in uw kantoor, thuis, bij een klant of ergens onderweg. Door de verschillende type communicatiekanalen die de medewerker tot haar of zijn beschikking heeft, kunnen collega’s op een efficiënte wijze met elkaar samenwerken en wordt de productiviteit van uw medewerker verhoogd.

De laatste technologieën maken Het Nieuwe Werken mogelijk. Zo worden er steeds meer programma’s vanuit de cloud aangeboden en de nieuwe communicatiemiddelen maken het mogelijk om efficiënt samen te werken. Daarnaast kan deze technologie u ook helpen om kosten te besparen. Met name op het gebied van communicatie en bereikbaarheid is er veel te verdienen. Voorheen waren er verschillende systemen nodig voor verschillende vormen van communicatie. Tegenwoordig zijn er toepassingen zoals Microsoft Lync en Microsoft SharePoint, waarin deze verschillende communicatiesystemen zijn geïntegreerd. Consolidatie van systemen zorgen voor een besparing op uw ICT-kosten.

Ontdek Microsoft Lync van OfficeGrip


Meer weten? maak dan nu een vrijblijvende afspraak met een van de OfficeGrip consultants.

Samenwerken

Succesvol samenwerken

Voor een succesvolle organisatie is het van belang dat informatie up-to-date is en snel en gemakkelijk kan worden uitgewisseld tussen de betrokken partijen (medewerkers en externe partners). Met traditionele overlegstructuren en uitwisseling via e-mail en USB sticks haalt u de snelheid uit uw organisatie. Bovendien loopt u de kans om documentversies door elkaar te halen en het overzicht kwijt te raken. Zonde! Met Microsoft SharePoint is dat snel opgelost.


Informatie uitwisselen en online samenwerken

Sharepoint is een platform voor informatie-uitwisseling en online samenwerking. U kunt dit platform inrichten als intranet of portaal met verschillende modules, die het structureren en delen van informatie vergemakkelijkt, zowel binnen én buiten uw organisatie.

Met Sharepoint kunt u:
• Op één plek documenten beheren en redigeren;
• online samenwerken en bestanden delen met collega’s en externe partners;
• informatie uitwisselen via fora, enquêtes, taken en agenda’s;
• een wiki of blog aanmaken;
• werkprocessen automatiseren, zoals formulieren aanmaken, urenregistratie en verkoop via een webshop.

Ontdek Microsoft SharePoint van OfficeGrip


Meer weten? maak dan nu een vrijblijvende afspraak met een van de OfficeGrip consultants.

Bring Your Own Device

Wat is BYOD?

Steeds meer werknemers beschikken over de nieuwste smartphones, laptops en tablets. De apparatuur op de werkvloer is echter vaak niet van dezelfde kwaliteit als de eigen apparatuur die men privé gebruikt. Dit is één van de redenen waarom werknemers hun eigen devices gebruiken voor werkdoeleinden. Eigen apparatuur wordt vooral gebruikt voor het bekijken en het verzenden van e-mail, het raadplegen van de agenda, het afhandelen van telefoontjes, en om belangrijke bedrijfsapplicaties te benaderen. 


Databeveiliging

Er van uitgaande dat onbeheerde apparaten van uw medewerkers uw data hoe dan ook gaan benaderen, is het van belang om deze data op de beste manier te beveiligen. OfficeGrip is gespecialiseerd in het in kaart brengen van de eigen devices van de medewerkers. Wanneer duidelijk in kaart is gebracht door OfficeGrip welke devices voor welke doeleinden gebruikt worden, is OfficeGrip in staat om de beste beveiliging voor uw data te garanderen.


MEER WETEN? MAAK DAN NU EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MET EEN VAN DE OFFICEGRIP CONSULTANTS.